Ćwiczenia odchudzające

cwiczenia-odchudzajace_wiem_o_zdrowiu

Forum

wczasy odchudzające (malutka)
Ja wróciłam z Primavera Spa (w Jeleniej Górze). Wybrałam się po sezonie, żeby sobie trochę odpocząć. I faktycznie, zrelaksowałam się. Zdecydowałam się na turnus kondycyjny. Siedem dni intensywnych treningów, sauna i masaż. Jeśli oprócz zrzucenia kilku kilogramów chciałabyś trochę odpocząć to polecam.
(więcej...)

2
Jak ćwiczyć na siłowni by schudnąć?? (klara)
Siłownia i l-karnityna to naprawdę dobre połączenie. Ćwicząc poprawisz rzeźbę ciała a łykając Direct spalasz więcej. Proste
(więcej...)

3
tali osy - proste sposoby (gosia)
łał, super porady... A ja myślałam, że zdrowo po posiłku wciągną jest jakieś owoc..
(więcej...)

3
Proste cwiczenie dla kazdego (basia)
super gicior cwiczonko ;p!!!!!!!!!!!!!!!!
(więcej...)

2
Ćwiczenia dla nastolatki (jola)
Na początku bardzo proszę o nie dawanie odpowiedzi typu ,, dziecko ty za młoda jesteś\'\' bo tak nie jest. Mam 12 lat, 172 cm wzrostu i ważę 54 kg. Chciałabym zrzucić parę kilogramów, ale nie przez dietę, bo nie mogę wytrzymać nawet dnia bez tostów czy sera... . Znacie może jakieś przyjemne ćwiczenia, które po krótkim czasie dają super efekty ?? ( na brzuch, uda, pupę i wzmocnienie bicepsów - takie ćwiczenia mnie interesują... - ale nie żebym miała je jak Pudzianowski... )
(więcej...)

1
ćwiczenia w ciąży (zuzanna)
Czytałam w jakiejś książce, że kobieta ciężarna praktycznie do końca ciąży powinna wykonywać pewne ćwiczenia, które mają za zadanie ćwiczyć brzuch i inne mięśnie do porodu to znaczy mają ułatwić poród. Czy któraś z was wie jakie to ćwiczenia jak je wykonywać i czy faktycznie coś pomagają.
(więcej...)

1
ćwiczenia i dieta (Olga)
Czy wystarczy ćwiczyć aby schudnąć, czy warto jeszcze do tego zastosować specjalną dietę?
(więcej...)

1
ćwiczenia z dziećmi (Weronika)
Witam, mam dwójkę wspaniałych dzieciaków w wieku 12 i 10 lat. Chciałabym z nimi aktywnie wypoczywać, nie chcę aby siedziały w domu przed telewizorem i komputerem. Jakie ćwiczenia proponujecie dla nas?
(więcej...)

1

Dodaj nowy temat:

Tytuł:
Autor:
Wpisz poprawną odpowiedz
aby wysłać wiadomość
Które zwierze szczeka: pies czy kot?

cwiczenia-odchudzajace_ciekawostkigruper salon urody

Ciekawostki

Kulturystyka
Moda na kulturystykę zaczęła się dosyć niedawno, jednak bardzo szybko zyskała ogromne rzesze zwolenników. Wynika to głównie z tego, że piękne i odpowiednio wyrzeźbione ciało jest uważane za niezwykle atrakcyjne.

Czy wiesz, że...

Siłownia
Wchodząc do siłowni pierwszy raz można czuć się trochę nieswojo, ale dzięki osobom tam pracującym bardzo szybko można się odprężyć i zacząć ćwiczenia.

Polecamy

Ćwiczenia na brzuch
Powszechnie uznaje się, że nie ma potrzeby rozgrzewania ciała za nim rozpocznie się ćwiczenia na brzuch. Nie jest to jednak prawdą i należy pamiętać, że trening mięśni brzucha powinien rozpocząć się rozgrzewką, zawierającą ćwiczenia powodujące podniesienie temperatury mięśni.

Archiwum

Metamizol jest jednym z najpowszechniej używanych środków przeciwbólowych. W Polsce znany jest od wielu lat jako preparat o nazwie Pyralgina i stosowany szeroko w leczeniu bólu, także pooperacyjnego. Metamizol jest od wielu dziesięcioleci chętnie wykorzystywany w leczeniu takich objawów stanu zapalnego, jak ból, gorączka oraz bólów trzewnych o charakterze spastycznym. Działanie przeciwgorączkowe metamizolu, związane z hamowaniem syntezy prostaglandyn.