| Tytuł: | Jak ćwiczyć na siłowni by schudnąć?? |
| Autor: | laura 25.5.2010, 15:26 |
| witam ! mam takie pewne pytanie: jak ćwiczyc na siłowni, by schudnąć(głównie z brzuszka, bo tu mam najwięcej)? obecnie ćwicze tak, że robie najpierw ok 15-20min jazdy na rowerze i potem 3 serie... czy nie lepiej np po kazdej serii 5min roweru a moze jeszcze cos innego?prosze o radę | |
| Tytuł: | Jak ćwiczyć na siłowni by schudnąć?? |
| Autor: | jusia 25.5.2010, 15:28 |
| Moja rada jest taka, że przede wszystkim musisz być regularna. Ok trzech razy w tygodniu musisz się na siłowni pojawiać Tam przez godzinę staraj się intensywnie ćwiczyć, po równo na wszystkie partie mięśni, ew. w Twoim przypadku ze wskazaniem na brzuch. Aha, no i najpierw rozgrzewka na rowerku. Ja ćwiczę dokładnie w taki sposób i mam naprawdę dobre efekty Tyle, że ja dodatkowo stosuję jeszcze suplement w postaci L-karnityny (Direct, w wygodnych saszetkach), ale wtedy to już efekt jest gwarantowany | |
| Tytuł: | |
| Autor: | tomek 26.5.2010, 10:24 |
| Siłownia i l-karnityna to naprawdę dobre połączenie. Ćwicząc poprawisz rzeźbę ciała a łykając Direct spalasz więcej. Proste | |

Kulturystyka
Moda na kulturystykę zaczęła się dosyć niedawno, jednak bardzo szybko zyskała ogromne rzesze zwolenników. Wynika to głównie z tego, że piękne i odpowiednio wyrzeźbione ciało jest uważane za niezwykle atrakcyjne.
Siłownia
Wchodząc do siłowni pierwszy raz można czuć się trochę nieswojo, ale dzięki osobom tam pracującym bardzo szybko można się odprężyć i zacząć ćwiczenia.
Ćwiczenia na brzuch
Powszechnie uznaje się, że nie ma potrzeby rozgrzewania ciała za nim rozpocznie się ćwiczenia na brzuch. Nie jest to jednak prawdą i należy pamiętać, że trening mięśni brzucha powinien rozpocząć się rozgrzewką, zawierającą ćwiczenia powodujące podniesienie temperatury mięśni.